اخبار دزفول

محدودیت‌های واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان

خلاصه خبر
  • فرماندهی انتظامی شهرستان دزفول محدودیت های اصناف در ماه مبارک رمضان را تشریح و بر رعایت آن تاکید کرد.

به گزارش دزفوری از معاونت اجتماعی فا.شهرستان دزفول سرهنگ “روح اله گراوندی” در تشریح این محدودیت ها بیان داشت: واحد های صنفی ساندویچ و اغذیه سراها که مجوز فعالیت از پلیس نظارت براماکن عمومی در ماه مبارک رمضان را دارند می بایست ، از اذان صبح تا اذان مغرب بصورت سرویس دهی غذاهای سرد و بیرون بر با استتار کامل فعالیت نمایند.
وی افزود: واحدهای صنفی بستنی فروشان،کافی شاپ ها و قهوه سراها ، به دلیل فروش محصولات غیرضروری و تفننی ، از اذان صبح تا اذان مغرب بصورت کامل غیرفعال و تعطیل باشند.
سرهنگ گراوندی در ادامه اظهار داشت: اصناف کبابی و رستوران های دارای مجوز فعالیت در ماه مبارک رمضان ، از اذان صبح تا اذان مغرب با محدودیت غذاهای سرخ کردنی و ارائه غذاهای بدون بو و خورشتی با استتار کامل و بصورت بیرون بر می توانند فعالیت نمایند.
فرماندهی انتظامی شهرستان دزفول در خاتمه، ضمن اشاره به فعالیت کلیه اصناف بدون محدودیت بعد از اذان مغرب،تصریح کرد: کلیه اصناف و شهروندانی که قصد حرمت شکنی و روزه خواری در ملاء عام در این ماه مبارک را داشته باشند با برخورد شدید پلیس مواجه خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا