
به گزارش دزفوری، دکتر مهشید عصار در این رابطه با تاکید بر عاملیت خطای انسانی در بیش از ۷۰درصد تصادفات گفت آموزش و حساس سازی اقشار مختلف در طی پویش نه به تصادف، حتی اگر باعث نجات جان و یا جلوگیری ازمعلولیت یک شهروند شود ارزشی غیرقابل محاسبه دارد.
دکتر عصار افزود حساس شدن مدیران نسبت به میزان خسارات غیرقابل جبران و درعین حال قابل پیشگیری در تصادفات؛ وهمچنین اعمال حمایت و پیوستن ایشان به این پویش، حتی اگر به صورت طرح تشدید اجرای قوانین موجود پیرامون کلاه ایمنی ،صندلی کودک، کمربند ایمنی، قوانین اختصاصی موتور سیکلت و دوچرخه بوده و یا به صورت اولویت بندی و حمایت طلبی در رفع فوری نقاط حادثه خیز باشد اهداف چشمگیری محقق خواهند شد.
فرهنگ رانندگی و ترافیک، یک بخش مهم از سواد سلامت در زندگی اجتماعی است. آموزش ها خصوصا در سنین پایین تر و در مدارس، منجر به تثبیت رفتار صحیح و تقبیح اجتماعی رفتار نادرست در جامعه خواهد شد.
معاون بهداشت ضمن تشکر از خدمات ارزشمند اداره راهنمایی رانندگی و پلیس راه، بیان کردند فارغ از سطح تحصیلات، تا زمانی که صدور رفتار ترافیکی صحیح از شهروندان، وابسته به وجود چراغ راهنمایی و حضور پررنگ پلیس راهنمایی رانندگی باشد این بخش از سواد سلامت مردم، نیازمند ارتقا است و همچنان نیاز به برپایی چنین پویشها و آموزشهای مکرر در گروههای سنی مختلف و فرهنگسازی اجرای قوانین می باشد.
ایشان ضمن قدردانی از عزیزانی که به پویش پیوسته اند تأکید کرد در حال حاضر جامعه به همدلی و هم افزایی هرچه بیشتر برای دستیابی به ایامی بدون حادثه و تصادف و فراهم نمودن تعطیلاتی شاد در کنار خانواده نیاز دارد.