محدودیت‌های واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان

به گزارش دزفوری از معاونت اجتماعی فا.شهرستان دزفول سرهنگ “روح اله گراوندی” در تشریح این محدودیت ها بیان داشت: واحد های صنفی ساندویچ و اغذیه سراها که مجوز فعالیت از پلیس نظارت براماکن عمومی در ماه مبارک رمضان را دارند می بایست ، از اذان صبح تا اذان مغرب بصورت سرویس دهی غذاهای سرد و بیرون بر با استتار کامل فعالیت نمایند.
وی افزود: واحدهای صنفی بستنی فروشان،کافی شاپ ها و قهوه سراها ، به دلیل فروش محصولات غیرضروری و تفننی ، از اذان صبح تا اذان مغرب بصورت کامل غیرفعال و تعطیل باشند.
سرهنگ گراوندی در ادامه اظهار داشت: اصناف کبابی و رستوران های دارای مجوز فعالیت در ماه مبارک رمضان ، از اذان صبح تا اذان مغرب با محدودیت غذاهای سرخ کردنی و ارائه غذاهای بدون بو و خورشتی با استتار کامل و بصورت بیرون بر می توانند فعالیت نمایند.
فرماندهی انتظامی شهرستان دزفول در خاتمه، ضمن اشاره به فعالیت کلیه اصناف بدون محدودیت بعد از اذان مغرب،تصریح کرد: کلیه اصناف و شهروندانی که قصد حرمت شکنی و روزه خواری در ملاء عام در این ماه مبارک را داشته باشند با برخورد شدید پلیس مواجه خواهند شد.

خروج از نسخه موبایل