اخبار دزفول

از سرگیری فعالیت شرکت تعاونی تاکسیرانان دزفول بعد از حدود ۴ سال

به گزارش دزفوری، علیرضا وحدتی‌پور رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری دزفول در دیدار با اعضای هیئت‌مدیره شرکت تعاونی تاکسیرانان دزفول گفت: از سال گذشته و با شروع دوره مدیریت خود پیگیر امتیازات دولتی برای تاکسیرانان بودم، اما به دلیل مشکلاتی که شرکت تعاونی تاکسیرانان داشت، امکان فعالیت وجود نداشت. به همین دلیل از طریق اداره کار و رفاه اجتماعی و با دعوت از تاکسیرانان، پیگیری حل مشکلات و برگزاری انتخابات مجدد اعضای جدید هیئت‌مدیره تعاونی صورت گرفت.

وحدتی‌پور افزود: خدا را شکر تعدادی از تاکسیرانان پای کار آمدند و با تلاش شبانه‌روزی پس از ماه‌ها پیگیری و کوشش توانستند مشکلات را حل کنند و انتخابات هیئت‌مدیره تحت نظارت اداره کار و رفاه اجتماعی دزفول برگزار شد. در این انتخابات رضا قربانی به عنوان مدیرعامل، ثریا مُری به عنوان رئیس هیئت‌مدیره، مجید ابول‌کاله به عنوان نایب رئیس و نظام خانعلی به عنوان بازرس انتخاب شدند.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری دزفول در این دیدار با اعضای هیئت‌مدیره شرکت تعاونی تاکسیرانان، حمایت همه‌جانبه خود و سازمان حمل و نقل را اعلام و بر همدلی و مشارکت تاکسیرانان با هیئت‌مدیره شرکت تعاونی تأکید کرد.

اخبار دزفول و خوزستان دزفوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا