اخبار دزفول

شهرداری از آسیاب‌های تاریخی دزفول فقط استفاده اقتصادی می‌کند

به گزارش دزفوری، حمیدرضا خادم روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: تلاش زیادی برای اخذ امتیاز شهر جهانی کپو انجام و تلاش شد این صنعت در سطح جهانی مطرح و بیان شود زیرا کپو در دزفول حرف اول را می‌زند.
وی افزود: با وجود گرفتن این امتیاز و فراهم کردن خانه گلچین دزفول برای در اختیار قرار دادن این خانه به شهرداری به منظور راه‌اندازی دبیرخانه شهر جهانی کپو هنوز هیچ اقدامی توسط شهرداری انجام نشده است.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول بیان کرد: اگر دبیرخانه شهر جهانی کپو در دزفول فعال شود می‌توان اعتبارات خوبی برای صنایع دستی دزفول گرفت.

خادم درخصوص ساباط میرزکیون نیز گفت: در خصوص خطرات این ساباط در چند مرحله نامه نگاری انجام شد که پس از پیگیری‌های لازم این ساباط با دستور دادستان توسط شهرداری تخریب شد.
وی افزود: پس از نامه نگاری‌های فراوان، دادستان دزفول دستور مستقیم برای مرمت این ساباط را به شهرداری ابلاغ کرد ولی هیچ اقدامی در این خصوص انجام نشد.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول درخصوص ساباط بیدلی نیز خاطرنشان کرد: این ساباط سال ۸۷ توسط شهرداری ساخته شد ولی به علت انجام نشدن اصولی زیرساختها و مشکل فاضلاب، این ساباط در سال ۱۴۰۲ ریزش کرد.
وی درخصوص مسجد جامع دزفول نیز گفت: مسجد جامع دزفول در حال مرمت است و اقدامات لازم برای ثبت جهانی این مسجد در حال انجام است.
خادم بیان کرد: شهرداری دزفول که پیش از این اعلام کرده بود هزینه نقشه‌ها را تقبل می‌کند هیچ همکاری تاکنون نداشته است.

وی افزود: اگر همکاری لازم از طرف شهرداری انجام شود بقیه اقدامات به سرعت پیش خواهد رفت ولی اگر همکاری نداشته باشد این فرصت برای ثبت جهانی مسجد جامع از دست خواهد رفت.

شهرداری از آسیابهای تاریخی دزفول فقط استفاده اقتصادی می‌کند

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول درخصوص آسیابهای آبی این شهر گفت: آسیاب‌های آبی دزفول ظرفیتی منحصر به فرد و فرصتی برای توسعه گردشگری این شهرستان هستند که تاکنون شهرداری فقط استفاده اقتصادی از این آسیابها داشته و هیچ استفاده فرهنگی از این ظرفیت تاریخی و فرهنگی نشده است.

وی به برگزاری ۷۵ بازارچه صنایع دستی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: میراث فرهنگی دزفول سال گذشته موفق به اشتغال ۳۰۶ نفر شد که این آمار از اداره کل نیز بیشتر بود.

خادم گفت: در تلاش هستیم بازارچه‌های صنایع دستی به صورت دائم در خانه‌های تاریخی فعال باشند.

ضرورت تحقق گردشگری سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول

خادم بر ضرورت تحقق گردشگری سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در دزفول تاکید کرد و گفت: اگر دانشگاه علوم پزشکی مجوز IPD را برای مراکز دولتی و خصوصی مانند بیمارستان نبوی بگیرد می‌توان اقدامات خوبی در راستای گردشگری سلامت انجام داد.

وی افزود: با راه اندازی بیمارستان یازهرا نیز می‌توان گردشگری سلامت را در دزفول فعال کرد ضمن اینکه ۲ آژانس مسافرتی دارای مجوز در حوزه گردشگری سلامت نیز در دزفول فعال است که می‌توان از این ظرفیت نیز در راستای تسریع گردشگری سلامت استفاده کرد.

اخبار دزفول و خوزستان دزفوری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا