یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای طرحهای گردشگری دزفول

- رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول با بیان اینکه ۶ طرح گردشگری برای اخذ تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده است، گفت: یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار تسهیلات گردشگری در راستای توسعه گردشگری آبی در تفریحگاه علی کله و ساخت هتل بوتیک و اقامتگاه سنتی اختصاص یافته است.
به گزارش دزفوری از ایرنا، حمیدرضا خادم افزود: این اعتبارات از ردیف اعتبارات سفر ریاست جمهوری به طرحهای گردشگری شهرستان دزفول پرداخت خواهد شد.
وی به افزایش زیرساختهای هتلینگ دزفول اشاره کرد و گفت: ۲۷۰ تخت به ظرفیت هتلهای دزفول با افتتاح هتلهای جدید اضافه شده که با افزایش ۲ برابری زیرساختها نسبت به سال گذشته همراه بوده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول بیان کرد: سه اقامتگاه بومگردی در شهیون و ۲ اقامتگاه در سردشت در حال ساخت است که با اضافه شدن این اقامتگاهها، زیرساختهای هتلینگ این شهرستان افزایش خواهد یافت.
گردشگران سفر به تفریحگاه چال کندی دزفول را به آخر هفته موکول نکنند
خادم با بیان اینکه تورهای گردشگری آبی با وجود گرمای شدید هوا در دزفول فعال هستند، از گردشگران تقاضا کرد سفرهای خود به منطقه زیبای چال کندی را به آخر هفته موکول نکنند و با توجه به شلوغی این منطقه در پایان هفته، از این ظرفیت منحصر به فرد در طول هفته استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری تور برای منطقه چال کندی سایر مجموعههای تفریحی و کتهای دارای مجوز نیز فعال هستند و گردشگران میتوانند از این ظرفیتها در روزهای گرم تابستان استفاده و تفریح کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول بر ضرورت رعایت نظافت در کتها و دیگر مجموعههای آبی تاکید کرد و گفت: گروه نجات غریق نیز پایان هفته در محدوده کتهای دزفول مستقر شده که قابل تقدیر است.
وی به افرادی که به صورت شخصی و غیر از تور اقدام به سفر به چال کندی میکنند توصیه کرد از راهنمای محلی و قایقداران دارای گواهی نامه و مجوز استفاده کنند و حتما جلیقه نجات همراه داشته باشند.
خادم گفت: برخی افراد اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز در کتها میکنند که موجب صدمه به بدنه و صخرهها میشود؛ انتظار میرود دستگاههای متولی از چنین اقداماتی جلوگیری کنند.