اخبار دزفولاخبار سراسری

راهکارهای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

قرار دادن گوشت به مدت ۲۴ ساعت و اجزای داخلی دام تا ۷۲ ساعت در فضای سرد یخچال

خودداری از خرید گوشت فاقد مُهر دامپزشکی

خودداری از ذبح دام در منزل یا معابر

استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت ، دل و جگر

استفاده از وسایل ایمنی فردی (کلاه ، عینک ، ماسک ، روپوش ، چکمه و دستکش لاستیکی در موقع تماس با دام و ذبح دام)

تعویض لباس پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام

دامداران و کشاورزان بهتر است در هنگام تماس با دام ، خود را از گزش کنه محافظت کنند‌.

سم‌پاشی علیه کنه در مناطق روستایی و دامداری ها

تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسانِ آلوده منتقل می‌شود ؛ این بیماری مرگ و میر بالایی دارد.

روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا