اعزام اورژانس دزفول به ۱۱ ماموریت غرق شدگی در رودخانه دز
- رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: ماموران اورژانس دزفول از ابتدای امسال تاکنون به ۱۱ ماموریت غرق شدگی در رودخانه دز اعزام شدند.
به گزارش دزفوری به نقل از روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی دزفول، رضا معمارزاده روز شنبه افزود: تعداد غرق شدگان از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته، رشد ۲ برابری داشته است.
وی با تاکید بر اینکه قسمتهایی از ساحل رودخانه دز که با تابلوی “شنا کردن ممنوع” مشخص شده، محل مناسبی برای شنا نیست، ادامه داد: غرق شدگی از جمله حوادث تلخی است که متاسفانه هر ساله با شروع فصل گرما و حضور گردشگران در حاشیه رودخانه دز رقم میخورد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به نکات آموزشی پیشگیری از غرق شدگی اشاره کرد و گفت: علاقه مندان به شنا و گردشگران همیشه در نزدیکی آب باید وسایل نجات مناسب مانند توپ هوا، تیوپ شنا، جلیقه نجات و یا تخته شنا در دسترس داشته باشند چراکه این وسایل به افراد کمک میکنند تا درصورت لغزیدن یا کمبود انرژی، به راحتی بر روی آب بمانند و غرق نشوند.
معمارزاده ادامه داد: توجه هرچه بیشتر شهروندان به تابلوها و علائم هشدار دهنده نصب شده در مناطق ممنوعه میتواند موجب کاهش چشمگیر آمار حوادث دلخراش و جبران ناپذیر شود.
وی بیان کرد: افراد همواره قبل از ورود به آب، به کمک افراد بومی منطقه از شدت جریان آب، عمق آب و محیط اطراف آگاه شوند؛ این اطلاعات کمک میکنند تا افراد خود را در معرض خطر غرق شدگی قرار ندهند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارکرد: محلهای ممنوعه شنا توسط کارشناسان خبره سازمانهای مربوطه تعیین میشوند و این نقاط، مکانهایی بسیار خطرناک حتی برای شناگران ماهر میباشند لذا لازم است همه شهروندان به این مسأله توجه ویژهای داشته باشند و تحت هیچ شرایطی محلهای نا ایمن را برای شنا انتخاب نکنند.