اخبار دزفول

روزه داران از حذف وعده سحری خودداری کنند

به گزارش دزفوری، زینب رفعت پناه مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت دزفول به روزه داران توصیه کرد؛ وعده سحری را کامل و مقوی میل نمایند و از حذف این وعده در روزه داری خودداری کنند.

رفعت پناه گفت؛ مصرف ترکیب کربوهیدرات‌های پیچیده (نان سبوس‌دار، برنج قهوه‌ای)، پروتئین (تخم‌مرغ، لبنیات، حبوبات) و چربی سالم (مغزها، روغن زیتون) در وعده های سحر و افطار به حفظ انرژی در طول روز کمک می‌کند.

رفعت پناه همچنین بر مصرف کافی آب از زمان افطار تا سحر به میزان حداقل ۸ لیوان تاکید کرد تا بتوان از کم‌آبی بدن در طول روز جلوگیری کرد. همچنین روزه داران بایستی مصرف نوشیدنی‌های شیرین و گازدار را محدود کنند.

وی نیز بر تعادل در غذا خوردن در روزه داری تاکید و توصیه کرد روزه داران از پرخوری در افطار و سحر پرهیز نمایند. تعادل و تنوع در مصرف وعده‌های غذایی موجب دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدن می شود.

لازم به توضیح است که وعده افطار بایستی با غذای سبک شروع شده و افطار با خرما، آب ولرم یا شیر و سوپ سبک به تنظیم قند خون و جلوگیری از پرخوری کمک می‌کند و همچنین توصیه می شود از میوه‌های تازه، خرما و مغزها استفاده گردد.

از دیگر توصیه ها در ماه رمضان داشتن فعالیت بدنی بعد از وعده افطاری است که از این طریق فرایند هضم غذا بهبود یافته و انرژی بدن متعادل می شود.

اخبار دزفول و خوزستان دزفوری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا