روزه داران از حذف وعده سحری خودداری کنند

به گزارش دزفوری، زینب رفعت پناه مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت دزفول به روزه داران توصیه کرد؛ وعده سحری را کامل و مقوی میل نمایند و از حذف این وعده در روزه داری خودداری کنند.
رفعت پناه گفت؛ مصرف ترکیب کربوهیدراتهای پیچیده (نان سبوسدار، برنج قهوهای)، پروتئین (تخممرغ، لبنیات، حبوبات) و چربی سالم (مغزها، روغن زیتون) در وعده های سحر و افطار به حفظ انرژی در طول روز کمک میکند.
رفعت پناه همچنین بر مصرف کافی آب از زمان افطار تا سحر به میزان حداقل ۸ لیوان تاکید کرد تا بتوان از کمآبی بدن در طول روز جلوگیری کرد. همچنین روزه داران بایستی مصرف نوشیدنیهای شیرین و گازدار را محدود کنند.
وی نیز بر تعادل در غذا خوردن در روزه داری تاکید و توصیه کرد روزه داران از پرخوری در افطار و سحر پرهیز نمایند. تعادل و تنوع در مصرف وعدههای غذایی موجب دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدن می شود.
لازم به توضیح است که وعده افطار بایستی با غذای سبک شروع شده و افطار با خرما، آب ولرم یا شیر و سوپ سبک به تنظیم قند خون و جلوگیری از پرخوری کمک میکند و همچنین توصیه می شود از میوههای تازه، خرما و مغزها استفاده گردد.
از دیگر توصیه ها در ماه رمضان داشتن فعالیت بدنی بعد از وعده افطاری است که از این طریق فرایند هضم غذا بهبود یافته و انرژی بدن متعادل می شود.