اخبار دزفول

۲۰ مصدوم در چهارشنبه‌سوری سال گذشته دزفول / نه به چهارشنبه‌سوری خطرناک

خلاصه خبر
  • رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به آمار مصدومان چهارشنبه‌سوری سال گذشته، از شهروندان و مسئولان خواست تا با پیوستن به پویش "نه به چهارشنبه‌سوری خطرناک"، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

به گزارش دزفوری، رضا معمارزاده صبح امروز یکشنبه در گفت‌وگویی با رسانه ها اظهار کرد: چهارشنبه‌سوری سال گذشته در دزفول بدون هیچ مورد فوتی به پایان رسید، اما متأسفانه ۲۰ نفر در این حوادث مصدوم شدند که بیشتر آن‌ها به دلیل استفاده نادرست از مواد محترقه دچار آسیب شده بودند.

وی افزود: خوشبختانه در دو سال گذشته، با اجرای پویش “نه به چهارشنبه‌سوری خطرناک”، هیچ مورد فوتی و یا مصدومیت جدی در شهرستان دزفول گزارش نشده است که نشان از تأثیر مثبت فرهنگ‌سازی در این زمینه دارد.

معمارزاده با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم در این پویش، اظهار کرد: هدف اصلی این پویش، افزایش آگاهی عمومی و جلوگیری از بروز حوادث دلخراش در چهارشنبه‌سوری است.

وی از شهروندان خواست تا با خودداری از خرید و استفاده از مواد محترقه خطرناک و ترغیب فرزندان خود به رعایت نکات ایمنی، به سلامت خود و دیگران اهمیت بیشتری بدهند.

رئیس اورژانس دزفول همچنین بر لزوم همکاری نهادهای مسئول در کنترل فروش مواد محترقه غیرمجاز و اجرای برنامه‌های آموزشی تأکید کرد و افزود: هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف و فرهنگ‌سازی مناسب می‌تواند به کاهش چشمگیر حوادث چهارشنبه‌سوری کمک کند.

معمارزاده با اشاره به آمادگی کامل نیروهای اورژانس دزفول، گفت: در آستانه چهارشنبه‌سوری، تیم‌های اورژانس در حالت آماده‌باش قرار دارند و امکانات لازم برای امدادرسانی سریع به مصدومان احتمالی فراهم شده است.

وی از شهروندان خواست در صورت بروز حادثه، به سرعت با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند و از اقدامات خودسرانه خودداری کنند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول در پایان با تقدیر از همکاری رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی، تأکید کرد: امید است با تداوم این پویش و همراهی مردم و مسئولان، بتوانیم چهارشنبه‌سوری امسال را نیز بدون هیچ حادثه تلخ و ناگوار پشت سر بگذاریم.

اخبار دزفول و خوزستان دزفوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا