اخبار دزفول
پرواز بالگرد اورژانس دزفول برای نجات جان بانوی ۸۹ ساله

- بالگرد اورژانس هوایی دزفول برای نجات جان بانوی ۸۹ ساله ای که از اسب سقوط کرده بود ، به پرواز درآمد.
به گزارش دزفوری از روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول ، رضا معمارزاده گفت : حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح امروز برای بانوی ۸۹ سالهای که در روستای دورک بر اثر سقوط از اسب دچار شکستگی در نواحی مچ دست ، ساعد و آسیب دیدگی به مهره های گردنی شده بود ، درخواست خدمات اورژانسی شد.
معمارزاده با اشاره به سختگذر بودن منطقه دورک افزود: بلافاصله بعد از درخواست امدادرسانی، بالگرد اورژانس دزفول جهت نجات جان این بانوی سالمند به پرواز درآمد و پس از انجام اقدامات درمانی مناسب بیمار توسط بالگرد به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول تصریح کرد: این عملیات امدادی با تلاش کارشناسان فوریتهای پزشکی دزفول آقایان امین شلیلیان و عبدالرضا محمودی ، با موفقیت انجام شد.