اخبار دزفول

۱۰۸۵ مورد سنجش مواد غذایی در مردادماه توسط بازرسان بهداشت

به گزارش دزفوری به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول، مسئول واحد بهداشت این مرکز عنوان کرد: یکی از فعالیت هایی که بازرسان بهداشت محیط روزانه در بازرسی های خود انجام می‌دهند، سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل است که در این برنامه اقداماتی مانند اندازه گیری میزان روغن مواد غذایی مصرفی در مراکز تهیه و توزیع غذا، میزان ید نمک مورد استفاده، دمای محل نگهداری مواد غذایی، اندازه‌گیری میزان آلودگی سطوح محل طبخ غذا … صورت می‌گیرد.

مهندس زادمهر همچنین گزارش داد: در راستای این نظارت ها در ماه گذشته تعداد ۱۰۸۵ مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل انجام شده است که این آمار علاوه بر سنجش روتین از مراکز تهیه و توزیع غذا، سنجش مواد غدایی توزیع شده در هیئات را هم شامل می شود.

زادمهر به صاحبان واحد های صنفی توصیه کرد: با رعایت شرایط استاندارد هنگام تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی از ایجاد مسمومیت های غذایی در مصرف کنندگان و بروز بیماری های روده ای در جامعه پیشگیری نموده و نقش خود را در ارتقاء سلامت جامعه ایفا نمایند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا