اخبار دزفول

بازگشایی هدفمند پارک‌ها و بوستان‌های دزفول / هشدار فرماندار به ادارات و اصناف

علی فرهمند پور پیش از ظهر امروز در شانزدهمین نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان دزفول که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه جندی شاپور برگزار شد، اظهار کرد: شیب آمار مبتلایان به کرونا در خوزستان و دزفول در حال افزایش است و زنگ خطر یک بحران جدید به صدا درآمده است.

وی افزود: متولیان ستاد کرونای شهرستان با استفاده از تجربیات پیک تابستان، خود را آماده مدیریت پیک جدید احتمالی کرده‌اند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با بیان اینکه رستوران‌ها فقط در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند سرویس دهی حضوری داشته باشند، گفت: با توجه به اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم در رستوران‌ها پایین است پیشنهاد می‌شود مأموران بهداشت و هلال احمر با دریافت حق الزحمه از مدیریت رستوران‌ها بعنوان اضافه کار در این اماکن حضور داشته باشند.

فرهمند پور در ادامه عنوان کرد: باید در یک روز تمام تبلیغات شهری معطوف به جمله هشدار دهنده زنگ خطر کرونا و آنفولانزا در دزفول باشد و در جای جای شهر و ادارات و ارگان‌ها بنرهایی با این مضمون نصب شود.

اجرای مرحله دوم رزمایش سفیران سلامت

وی با اشاره به استقبال مردم از مرحله اول رزمایش سفیران سلامت، گفت: طی روزهای آینده مرحله دوم این رزمایش با تمرکز بر مراکز تجمعی از قبیل فروشگاه‌ها، بانک‌ها، ادارات و مراکز عمومی برگزار خواهد شد. در این رزمایش مسئولان باید در این مراکز تجمعی حاضر شوند و علاوه بر مشاهده شرایط در اماکنی که لازم است نسبت به توزیع ماسک در بین مردم اقدام کنند. با این رزمایش قطعاً مردم وضعیت خطر را دوباره احساس خواهند کرد.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول تاکید کرد: باید بازرسی از اصناف، ادارات، سازمان‌ها، فروشگاه‌ها و به طور کلی اماکن تجمعی تشدید شود. همچنین هشدار می‌دهیم که از این پس اسامی مراکز، نهادها، ادارات و فروشگاه‌هایی که نقض کننده پروتکل‌های بهداشتی باشند رسانه‌ای و اعلام همگانی خواهد شد چرا که نباید با جان و سلامت مردم بازی شود.

فرهمندپور در خصوص فعالیت بوستان‌ها نیز گفت: وقتی بوستان‌ها بازگشایی می‌شود مردم به صورت گسترده حضور می‌یابند و تعطیلی بوستان‌ها نیز موجب کساد شدن درآمد صاحبان دکه‌ها و اصناف آن نقاط می‌شود. از سویی حضور گسترده غیربومی‌ها در روزهای پایانی هفته نگران کننده است لذا فضاهای سبز و بوستان‌های دزفول در روزهای شنبه تا سه شنبه فعال و در روزهای چهارشنبه تا جمعه تعطیل می‌باشند.

وی با تاکید بر لزوم تشدید بازرسی از بازارچه‌ها و اصناف، بیان کرد: اگر اصناف رعایت نکنند و وضعیت قرمز شود محدودیت‌های کرونایی اعمال و اصناف تعطیل خواهند شد لذا صاحبان اصناف باید برای جلوگیری از تعطیلی، نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام بیشتری داشته باشند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول همچنین با بیان اینکه لازم است تا قبل از شروع بارندگی‌ها، هرس درختان کنوکارپوس به دلیل ایجاد مشکلات تنفسی در دستور کار شهرداری قرار بگیرد، عنوان کرد: برخی ادارات شهرستان کد رهگیری را دریافت نکرده‌اند که باید ظرف ۴۸ ساعت آینده نسبت به دریافت این کد اقدام کنند.

فرهمندپور همچنین با اشاره به تولید دستگاه ضدعفونی کننده دست در دانشگاه آزاد دزفول و یک شرکت خصوصی، گفت: لازم است ادارات و سازمان‌های شهرستان با هدف رعایت پروتکل‌ها و حمایت از تولیدات بومی، نسبت به خرید این دستگاه که قیمت آن ۱۸ میلیون ریال است اقدام کنند.

وی گفت: در حال حاضر دزفول به نقطه بحرانی نرسیده است و در وضعیت نارنجی قرار دارد اما لازم است مردم روزهای تلخ و دردناکی را که در ماه‌های اردیبهشت تا تیرماه تجربه کردیم مرور کنند و با رعایت موازین بهداشتی مانع از بازگشت آن وضعیت بحرانی و سیاه شوند.

فرهمندپور در پایان تاکید کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تشویق مردم به رعایت این پروتکل‌ها یک وظیفه همگانی است. هر فردی در هرجایگاهی باید به گونه‌ای عمل کند که مانع بازگشت بحران به شهرستان شود که در این زمینه باید از ظرفیت رسانه‌ها به خوبی استفاده شود.

منبع
خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا